Koldtbord variant 1 – kr 385,- per person
- Røykelaks, halve egg med majones og reker, spekeskinke, fenalår og spekepølse, eggerøre.
- Kjøttbollar av hjort med sylta rødløk og tyttebærrømme, stekt kylling, stekte epler med bacon og løk.
- Potetsalat, waldorfsalat, pastasalat, grønsakstenger med yoghurtdip, kryddermajones.
- Brød, flatbrød og smør.
Koldtbord variant 2 – kr 475,- per person
- Røykelaks, reke- og krepsesalat, varmrøkt laks, spekeskinke, fenalår og spekepølse, eggerøre.
- Roastbiff av hjort med sylta rødløk og remulade, stekt kylling, stekte epler med bacon og løk.
- Potetsalat, brokkolisalat, waldorfsalat, pastasalat, grønsakstenger med yoghurtdip. Kryddermajones.
- Urterundstykker, focaccia og smør.
Koldtbord blir levert i engangsskåler/ aluminiumsbakkar og på pynta fat, klart for å sette på buffe.
Minste bestilling 12 personar.
Grytrett med potetstappe, salat, brød og smør. kr 300,- per person
- Biffkjøt av storfe, hjort eller lam med fløytebasert saus, rotgrønsaker, løk og sopp.
- Biff stroganof, vestlandsk fjordfe.
- Potetbåtar, salat, rømmedressing, brød og smør.
Sosekjøtt, hjort, lam eller vestlandsk fjordfe kr 385,- per person
- Med ertestuing, kokt gulrot, kokt potet og rørte tyttebær.
Steik, lam eller hjort og kjøttkaker kr 385,- per person
- Med ertestuing, kokt gulrot, kokt potet og rørte tyttebær.
Cilli con carne kr 255,- per liter.
- kverna kjøt av storfe, løk, gulrot, bønner, kikerter, chili og kvitløk. Medium sterk.
Krema fiskesuppe kr 220,- per liter
- Med torsk, sei, laks, rotgrønsaker og løk.
Betasuppe kr 230,- per liter
- med salt fårekjøt, storfekjøt, rotgrønsaker, potet og purreløk.
Dessert
- Karamellpudding kr200,- per form, 6 porsjonar.
- Iskrem og sorbet kr 160 – 190 kr per liter.
Vi tilpassar maten for allergiar, gje beskjed om dette ved bestilling.
Maten blir levert i engangsskåler/ aluminiumsbakkar og på pynta fat, klart for å sette på buffe. Minste bestilling 12 personar.
Lokale råvarer laga til hos oss og produkt frå små produsentar. Hjort frå skogen i Frammarsvika, Lam frå kringla, Storfe frå Kleppe i Bygstad. Røykelaks frå Svanøy røykeri og Keipen lokalmat i Balestrand. Spekemat frå Gloppen, Møre, Indreøya og vårt eige kjøken. Yoghurt frå Naustdal. Egg frå Støylen egg i Hyen.
Bringing, Naustdal, inntil 15 km kr 450,- inntil 25 km 550,-. Andre stadar / lengre avstandar pris etter avtale.
Håjen as, Tlf 57818260 epost: hslettehaug@gmail.com