Allergen
Sunnfjordlefse, smurt med rømmekling, frysevare
Kveitemjøl, kulturmjølk, margarin, sukker, sirup, hornsalt E503 Fyll: smør, rømme, sukker, kanel.
Fiskebrød, mjukt lefsebrød til fisk eller lefserull, frysevare
Kveitemjøl, kulturmjølk, margarin, bakepulver, hjortetakksalt (E503).
Potetkaker
Vatn, Hoff potetflakes (potet,emulgator(E471), stabilisator(E450, antioksidanter(E304, E300, E221) og surhets-regulerende middel(E330)), 87% potet rekna ut frå mengde potet i potetflak, kveitemjøl, salt.
Flatbrød
Sammalt kveitemjøl, havregryn, byggmjøl, steinmalt rug, salt og vatn.
Natronkaker
Kveitemjøl, sammalt kveitemjøl, sukker, margarin, kulturmjølk, hjortetakksalt, natron.
Surdeigbrød
Speltmjøl, vatn, salt
Havrebrød
Kveitemjøl, sammalt kveitemjøl grovt, havremjøl, havregryn, honning, gjær, salt
Urterundstykker
Vatn, sikta kveitemjøl, havregryn, sammalt kveitemjøl, steinmalt rug, smør, gjær, solsikkekjerner, linfrø, sesamfrø, olivenolje, sukker, salt, tørka urter (brennesle, oregano, kvann og ringblomst).
Knekkebrød
Vatn, havre, solsikkefrø, linfrø, sesamfrø,gresskarkjerner, rug, kruskakli, urtesalt (havsalt, løpstikke, ringblomst,grasløk, sar, isop).
Kanelknutar
Kveitemjøl, mjølk, smør, sukker, egg, gjær, kanel og salt
Rabarbrasylte
Rabarbra(har vært fryst), sukker, vanilje. 62 g sukker pr. 100 g frukt
Plommesylte
Plommer(opal), sukker, tjukningsmiddel(sitruspektin,sulfitt),sitronsyre og sorbinsyre. 43 g sukker pr. 100 g frukt
Solbærsylte
Solbær(har vært fryst),sukker, vatn 65 g sukker pr. 100 g bær
Ripsgele
Saft av ripsbær( har vært fryst), sukker, vatn, fortykningsmiddel (sitruspektin, sulfitt), sitronsyre og sorbinsyre.76 ml sukker pr. 100 ml saft
Solbærgelè
Solbærsaft (bær har vært fryst), sukker, pektin, sitronsyre, sorbinsyre 60 g sukker pr. 100 ml saft
Iskrem – sjokoladeis, vaniljeis, rognebladis og kaffikaramellis
mjølk, egg
Sorbet – solbær med eplecider, bringebær, jordbær, rabarbra, plomme/rips
eggekvite