Meny 7 – 9 Juli

Onsdag 7 juli, Torsdag 8 juli og fredag 9 juli har vi gleda av å tilby denne menyen. Velkommen til Håjen.

Varme rettar
Rømmegraut med spekemat, flatbrød og saft – (kr 225,-)
inneheld: mjølk, egg, semulegryn (gluten)

Kjøttkaker hjort og får. Hjort frå skogen vår og Sau frå Kringla. Servert med fløytestua nykål, gulrot, kokt potet. Rørte tyttebær. (kr. 255,-)
inneheld: mjølk

Krema fiskesuppe med fløyte, eplecider, gurkemeie og chili. Potet, rotgrønsaker, løk, torsk og lyr. (kr. 225,-)
Servert med brød og smør
Inneheld: mjølk og kvit fisk. Kveitemjøl i brød.

Kalde rettar

Dobbel smørbrødblings (kr 85,-)

-smøreost, røykelaks, egg, salat, paprika og agurk

-smøreost, fenalår, brie, sylta rødløk, agurk, salat
Inneheld mjølk, Havrebrød inneheld: kveitemjøl

Spekemattallerken (kr 225,-)
Spekekjøt, marinert og speka sideflesk, pølser av hjort, lam og svin, villsaupølse og spekeskinke. Potetsalat, eggerøre og grøn saklat med grønsaker. Brød og smør.
Inneheld: mjølk. kveitemjøl (i brød)

Sommar-salat (kr 175,-)
Frisk, blanda salat med grønsaker, pasta, sylta sopp, fetaost og kokt egg. Servert med brød og dressing.
Med spekekjøt eller røykelaks kr 35,- i tillegg.
Inneheld: mjølk, selleri, egg og kveitemjøl

Sommarfjøl (kr 195,-)
Spekemat og eit utval ost med med tilbehør, servert med knekkebrød og brød.
Inneheld: mjølk, kveitemjøl (i brød)

Dagens middag
Onsdag: Hjortegryte med potetstappe og salat (kr. 275,-)
inneheld: selleri og mjølk

Torsdag: Raspekaker med salt fårekjøt, pølser, rotstappe og stekt flesk (kr 275,-)
inneheld: kveitemjøl, mjølk og selleri (NB! Vi har glutenfrie raspekaker)

Fredag: Lasagne, Servert med Salat, dressing og brød (kr 225,-)
inneheld: mjølk, kveitemjøl

Mat laga frå grunnen av

Opningstider